STORE MANAGER

Job Description

For our client, an international brand in the industry of Retail, we are looking for:

STORE MANAGER – PRISTINA

Assignments and expectations:

 • An active contributing member of the management team to collectively develop and drive the store in line with company head office guidelines and plans.
 • Responsible for the overall sales strategy for the store in line with the business objectives.
 • Together with Project Lead responsible to identify the different activities needed to meet sales budget, to secure both the customer relevance and commerciality of the store.
 • Ultimately responsible for yearly and quarterly sales budget (sales forecast) per store.
 • Responsible for preparing sales reports and insights as required by the management of the Brand.
 • Responsible for the development of the Brand Kosovo loyalty program – MORE together with the team in store.
 • Provides excellent service to our customers in order to increase sales.
 • Actively seeks customer insights to know our customer better.
 • Actively participates in and develops all store activities such as On stage and Back Stage according to Brand concept.
 • Supports and maintains the visual merchandising in the store and is responsible for the store’s visual appearance and shopping atmosphere.
 • Works with store planning and operations in store to ensure the most effective organization possible.
 • Takes initiatives and acts to achieve the store’s objectives and coaches employees in the store to reach both store common and individual objectives. Gives feedback and evaluates performance. Empower yourself and each other – Seek constant improvement – Make business oriented decisions Act sustainable – Make it simple
 • Recruits, trains, develops and, if necessary, terminates employees.
 • Communicates and provides information about Brand objectives, guidelines and policies and secures implementation.
 • Is overall responsible for the working environment and safety in the store including security, fire and crisis management according to laws and regulations and Brand guidelines.
 • Continuously improves working methods within the job.
 • Takes responsibility for developing own skills and performance.
 • Follows up
  •  Quality and results
  • Staff performance evaluation
  • Sales effect and marketing
 • Acts according to Leadership the Brand way and Brand values

Qualifications and Experience:

 • Academic degree in Business Management, Marketing, Communication, Fashion designer similar.
 • Min. 3 years of experience in retail, preferably fashion/fast fashion.
 • Passion for fashion and retail.
 • Leadership experience including personnel responsibility.
 • Experience and financial understanding/knowledge.
 • Service-minded, communicative and outgoing.
 • Computer skills and Fluent in English – both written and spoken.
 • Previous experience with WordPress or similar Ecommerce platforms.

NOTE: This job description is not intended to be all-inclusive. Employee may perform other related duties as negotiated to meet the ongoing needs of the organization.

Are you interested in a new challenge in an innovative company? Have you answered well our questions related this position? Then we look forward to getting to know you and offer to you a very innovative challenge that will change your life forever! The interested candidates are invited to send their application documents (a Cover Letter and a CV in English) at: d.jakupi@theheadhunter.com If you have any technical questions related the application, please, contact Mrs. Doruntina JAKUPI directly on mobile +383 49 716161 (Monday – Friday) until 29/07/2021
Try The HeadHunter for your success!
Believe your career to the ONLY professionals!

Please be informed that only the candidates selected for the interviews shall be contacted. Name your CV in the following format (name [space] surname [space] CV). Be easily recognized!

Prodajni inženjer (slaba struja)

The HeadHunter je kompanija koja se primarno bavi ljudskim resursima, savjetovanjem u vezi ljudskih resursa, podizanjem svijesti poslodavaca o značaju odsjeka ljudskih resursa u kompaniji.

The HeadHunter ima predstavnike sa kancelarijama u Crnoj Gori, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Sjevernoj Makedoniji, na Kosovu, u Grčkoj, Njujorku i Teksasu (SAD). 

Za potrebe našeg Klijenta, kompanije iz sektora SLABE STRUJE, objavljujemo oglas za poziciju:

Prodajni inženjer  (slaba struja) – Bosna i Hercegovina

Za klijenta, kompaniju iz Bosne i Hercegovine, u potrazi smo za projektnim inženjerom. Kompanija je dio grupe, koja ima predstavništva u zemljama regiona, a u Bosni i Hercegovini ima tim od 9 zaposlenih. 

Zaduženja:

 • Pronalaženje, razvoj i održavanje odnosa sa postojećim i potencijalnim kupcima i interesnim grupama (projektanti, električari i sistem integratori)
 • Svakodnevna saradnja i kontakti sa stalnim i potencijalnim partnerima i kupcima
 • Učestvovanje u marketinško-tehničkim prezentacijama projektnih rešenja i proizvoda
 • Nuđenje optimalnih rješenja sistema tehničke zaštite
 • Definisanje i predviđanje potreba tržišta, predlaganje novih proizvoda zavisno od potreba i interesa tržišta
 • Naplata potraživanja od kupaca
 • Učestvovanje u organizacijii sprovođenju programa edukacije partnera, organizaciji sajmova, konferencija i sličnih događaja u svrhu unapređenja prodaje
 • Redovna tehnička i druga potrebna edukacija

Obavezna znanja, iskustvo i vještine:

 • Iskustvo u projektnoj prodaji
 • Kontakti sa projektantima, sistem integratorima i/ili električarima
 • Vozačka dozvola (B kategorija)
 • Sposobnost slušanja
 • Prezentacijske sposobnosti
 • Pregovaračke sposobnosti
 • Networking (aktivni kontakti sa projektnim kupcima: električarima, sistem integratorima i
 • projektantima sistema tehničke zaštite – iskustvo u prodaji tim kupcima)
 • Komunikativnost i elokventnost, ekstrovertiranost
 • Fleksibilnost i socijalna inteligencija
 • Strpljenje i upornost
 • Proaktivnost i pokazivanje inicijative
 • Spremnost na kontinuirano usavršavanje
 • Odgovornost i ambicioznost (preuzimanje odgovornosti za ispunjavanje prodajnih ciljeva)

Zarada se sastoji od fiksnog dijela i varijabile.

Klijenti po prioritetima:

1 Projektanti, kontakti sa projektantima slabe struje

2 Elektricari 

3 Gradjevinci

4 Sistem integratori

5 Investitori ali preko kupaca, radi se samo isporuka i pracenje

Kvalifikacije po prioritetima:

1 Prodaja  i naplata

2 Kontakti

3 Ličnost, volja, stav, neko da je angazovan, motivisan, usmjeren na rezultat, da vozi, obilazi teren, da je pozitivan i ima energije

4 Tehničko znanje – osnovno znanje

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da pošaljete Vaš CV na email:

cv@theheadhunter.com

AGJENT I SHITJES

Job Good! Life Good!  

The HeadHunter Group është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe  Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine,  Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në  industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të klientit tonë, po kërkojmë të punësojmë në Prishtinë:  

AGJENT I SHITJES – KOSOVË 

PËRSHKRIMI I PUNËS:  

• Të njeh mirë tregun e Kosovës. 

• Të ketë aftësi të menaxhojë shitjen përmes distribuimit te shitjes direkte. • Të planifikoj strategjitë për zhvillimin e brendeve të reja ne treg. 

• Të përgatitë strategjitë për rritjen e shitjes në treg. 

• Të përgatitë planet e aktiviteteve që do ti egzekutoj në treg. 

KËRKESAT E PROFILIT :  

• Diplomë universitare në Ekonomi apo Marketing; 

• Eksperience ne shitje; 

• Aftësi menaxheriale, komunikuese dhe organizative; 

• Të jetë person pozitiv dhe energjik; 

• Njohje shumë të mirë të gjuhës angleze; 

• Të posedojë leje të vozitjes të kategorisë B; 

PAGA: E kënaqshme 

SHËNIM: Kandidatët e interesuar ftohen të dërgojnë dokumentet e tyre të aplikimit (CV  dhe Letër Motivuese) në: de.berisha@theheadhunter.com nëse keni ndonjë pyetje  teknike në lidhje me aplikacionin, ju lutemi, kontaktoni direkt Znj. Dezera BERISHA deri  me datën 03.05.2021.

PROJECT SALES MANAGER

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Bosnia & Herzegovina, Greece, Cyprus and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients. For our client in Prishtina, we are looking for:

PROJECT SALES MANAGER – KOSOVO & ALBANIA

JOB DESCRIPTION

• Acquisition and maintaining of project clients;
• Categorizing the clients according to potential and decision-making power;
• Build up Customer database for Project clients in territory and follow-up on contacts and leads;
• Determining frequency of contacts / 1 to1 visits;
• Support Specification process and provide submittal documentation;
• Provide samples for Mock Up Rooms and ensure clients are equipped with marketing collateral;
• Coordinate with regional wholesalers to provide commercial offers;
• Define needs of customers, product gaps, and inform management about the market specific requirements and potentials;
• Launch new products, carry out trainings and seminars;
• Ensure wholesalers submit the matching complementary products as a whole package offer;
• Coordinate activities with Marketing manager;
• Support and take part in/carry out events;
• Screen project market;
• Generate leads; Follow up with involved parties and decision makers (system sales operations);
• Create link between wholesalers and investors;
• Support the international project organization and strategy;
• Build up project and customer database for the territory;
• Evaluate and categorize the clients according to their potential;
• Observe the market and benchmark competition on products, prizes, marketing tools etc.

DESIRED PROFILE
• University degree in Mechanical Engineering.
• Minimum 3 years in similar business experience (preferably in Project Management).
• MS Office proficiency (Excel is essential); AutoCAD and MS Project (is an advantage).
• Fluent knowledge of English.
• Active driver (B category);
• Readiness for fieldwork and business trips within the region.

REMUNERATION/ SALARY: Highly competitive.
NOTE: This job description is not intended to be all-inclusive. Employee may perform other related duties as negotiated to meet the ongoing needs of the organization.

Are you interested in a new challenge in an innovative company? Have you answered well our questions related this position? Then we look forward to getting to know you and offer to you a very innovative challenge that will change your life forever! The interested candidates are invited to send their application documents (a Cover Letter and a CV in English) at: de.berisha@theheadhunter.com if you have any technical questions related the application, please, contact directly Mrs. Dezera BERISHA (Monday – Friday) until 30.11.2020. All Candidates that apply, please write the job position that you are applying for, in the “Subject Line”.

Try The HeadHunter for your success!
Believe your career to the ONLY professionals!

Please be informed that only the candidates selected for the interviews shall be contacted. Name your CV in the following format (name [space] surname [space] CV). Be easily recognized!

PËRFAQËSUES SHITJESH NË SHOWROOM

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani ndërkombëtare në fushën e elektroshtëpiakeve, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

Përfaqësues shitjesh në showroom

Roli dhe përgjegjësitë:

 • Sigurohet për përmbushjen e standarteve vizuale të showroom-it në përputhje me standartet e kompanisë;
 • Bën prezantimin  dhe promovimin e produkteve për klientët e interesuar;
 • Krijon, zhvillon dhe ruan mardhëniet pozitive të biznesit dhe kilentve;
 • Kujdeset për zgjidhjen e problemeve të konsumatorve dhe ankesave që mund të kenë;
 • Kujdeset për arritjen e objektivave të shitjes;
 • Kordinohet me ekipin për pjesën e shitjeve.

Kandidati duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

 • Diplomë universiteti;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Njohuri  te mira te gjuhës angleze
 • Eksperiencë e mëparshme në shitje;
 • Menaxhon mirë stresin dhe fluksin e lartë të punës;
 • Është një dëgjues i mirë dhe reagon mirë ndaj kritikave.

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e celularit + 355 68 607 7430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 11/02/2020. 

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

AGJENT SHITJE (PRE-SALE) SHKODER

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani distribucioni, po kërkojmë :

Agjent Shitje (Pre-Sale) në Shkodër

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të marrë porosi për produktet ushqimore që kompania tregton.
 • Pozicioni I punës ushtrohet duke u pajisur me palmer(celularin nga I cili dërgon porositë dhe kryen vizitat)
 • Të raportojë tek eprorët për problematikat dhe raportet që do përgatisë.
 • Do të ketë zonën e tij me marketet që do të mbulojë për vizitë dhe marrje porosie
 • Do të dërgojë porositë për furnizime me anë të palmerit

Kërkesat e profilit:

 • Të jetë I komunikueshëm dhe me aftësi shitjeje të mira
 • Të jetë korrekt në punën e tij

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në:info@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni  në numrin e telefonit +355 4 222 7612 (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/01/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

AGJENT SHITJE (PRE-SALE) SARANDE DHE GJIROKASTER

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani distribucioni, po kërkojmë :

Agjent Shitje (Pre-Sale) në Sarandë dhe Gjirokastër

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të marrë porosi për produktet ushqimore që kompania tregton.
 • Pozicioni I punës ushtrohet duke u pajisur me palmer(celularin nga I cili dërgon porositë dhe kryen vizitat)
 • Të raportojë tek eprorët për problematikat dhe raportet që do përgatisë.
 • Do të ketë zonën e tij me marketet që do të mbulojë për vizitë dhe marrje porosie
 • Do të dërgojë porositë për furnizime me anë të palmerit

Kërkesat e profilit:

 • Të jetë I komunikueshëm dhe me aftësi shitjeje të mira
 • Të jetë korrekt në punën e tij

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në:info@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni  në numrin e telefonit +355 4 222 7612 (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/01/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

AGJENT SHITJE (PRE-SALE) PESHKOPI

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani distribucioni, po kërkojmë :

Agjent Shitje (Pre-Sale) në Peshkopi

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të marrë porosi për produktet ushqimore që kompania tregton.
 • Pozicioni I punës ushtrohet duke u pajisur me palmer(celularin nga I cili dërgon porositë dhe kryen vizitat)
 • Të raportojë tek eprorët për problematikat dhe raportet që do përgatisë.
 • Do të ketë zonën e tij me marketet që do të mbulojë për vizitë dhe marrje porosie
 • Do të dërgojë porositë për furnizime me anë të palmerit

Kërkesat e profilit:

 • Të jetë I komunikueshëm dhe me aftësi shitjeje të mira
 • Të jetë korrekt në punën e tij

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në:info@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni  në numrin e telefonit +355 4 222 7612 (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/01/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

AGJENT SHITJE (PRE-SALE)

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani distribucioni, po kërkojmë :

Agjent Shitje (Pre-Sale) në Elbasan

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të marrë porosi për produktet ushqimore që kompania tregton.
 • Pozicioni I punës ushtrohet duke u pajisur me palmer(celularin nga I cili dërgon porositë dhe kryen vizitat)
 • Të raportojë tek eprorët për problematikat dhe raportet që do përgatisë.
 • Do të ketë zonën e tij me marketet që do të mbulojë për vizitë dhe marrje porosie
 • Do të dërgojë porositë për furnizime me anë të palmerit

Kërkesat e profilit:

 • Të jetë I komunikueshëm dhe me aftësi shitjeje të mira
 • Të jetë korrekt në punën e tij

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në:info@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni  në numrin e telefonit +355 4 222 7612 (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/01/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

MENAXHER/E SHITJESH – Real Estate

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani lider ne sektorin e ndërtimit, po kërkojmë në Tiranë:

Menaxher/e Shitjesh

Përgjegjësitë kryesore:

 • Është përgjegjës për të gjithë ciklin e blerjes dhe shitjes se apartamenteve .
 • Realizon te mundur realizimin e targetit te shitjes.
 • Ndjek në mënyrë të vazhdueshme debitorët për të mbajtur nën kontroll nivelin e kreditimeve;
 • Përgatit raporte, studime dhe kërkime për tregun e shitjeve, çmimet dhe tendencat e fundit.
 • Zgjidh me sukses situatat problematike duke mbrojtur interesat e kompanisë;
 • Ofron shërbimin cilësor ndaj klientit;

Kërkesat e profilit:

 • Diplomë Universitare
 • Preferohet eksperience pune mbi 3 vjet, në fushën e ndërtimit ,imobiljare ose te ngjashme me to do të përbënte avantazh;
 • Aftësi të mira ndërveprimi/negocimi në marketing dhe Shitje;
 • Aftësi të mira prezantuese,përqasje pozitive dhe entuziast;
 •  Aftësi të shkëlqyera në komunikim me klientët dhe kolegët;
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Njohuri të mira të programeve të paketës Office si dhe navigimi në Internet;
 •  Te kete  lejë drejtimi.
 • Makinë personale përbën avantazh .

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: s.biba@theheadhunter.com, spër çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Sonila BIBA në numrin e telefonit +355 68 607 7551  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 05/12/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).