Albania, Tirana

MENAXHER/E SHITJESH – Real Estate

December 5, 2019

Job Description

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani lider ne sektorin e ndërtimit, po kërkojmë në Tiranë:

Menaxher/e Shitjesh

Përgjegjësitë kryesore:

 • Është përgjegjës për të gjithë ciklin e blerjes dhe shitjes se apartamenteve .
 • Realizon te mundur realizimin e targetit te shitjes.
 • Ndjek në mënyrë të vazhdueshme debitorët për të mbajtur nën kontroll nivelin e kreditimeve;
 • Përgatit raporte, studime dhe kërkime për tregun e shitjeve, çmimet dhe tendencat e fundit.
 • Zgjidh me sukses situatat problematike duke mbrojtur interesat e kompanisë;
 • Ofron shërbimin cilësor ndaj klientit;

Kërkesat e profilit:

 • Diplomë Universitare
 • Preferohet eksperience pune mbi 3 vjet, në fushën e ndërtimit ,imobiljare ose te ngjashme me to do të përbënte avantazh;
 • Aftësi të mira ndërveprimi/negocimi në marketing dhe Shitje;
 • Aftësi të mira prezantuese,përqasje pozitive dhe entuziast;
 •  Aftësi të shkëlqyera në komunikim me klientët dhe kolegët;
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Njohuri të mira të programeve të paketës Office si dhe navigimi në Internet;
 •  Te kete  lejë drejtimi.
 • Makinë personale përbën avantazh .

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: s.biba@theheadhunter.com, spër çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Sonila BIBA në numrin e telefonit +355 68 607 7551  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 05/12/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.