Kosovo, Prishtina

AGJENT I SHITJES

May 3, 2021

Job Description

Job Good! Life Good!  

The HeadHunter Group është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe  Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine,  Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në  industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të klientit tonë, po kërkojmë të punësojmë në Prishtinë:  

AGJENT I SHITJES – KOSOVË 

PËRSHKRIMI I PUNËS:  

• Të njeh mirë tregun e Kosovës. 

• Të ketë aftësi të menaxhojë shitjen përmes distribuimit te shitjes direkte. • Të planifikoj strategjitë për zhvillimin e brendeve të reja ne treg. 

• Të përgatitë strategjitë për rritjen e shitjes në treg. 

• Të përgatitë planet e aktiviteteve që do ti egzekutoj në treg. 

KËRKESAT E PROFILIT :  

• Diplomë universitare në Ekonomi apo Marketing; 

• Eksperience ne shitje; 

• Aftësi menaxheriale, komunikuese dhe organizative; 

• Të jetë person pozitiv dhe energjik; 

• Njohje shumë të mirë të gjuhës angleze; 

• Të posedojë leje të vozitjes të kategorisë B; 

PAGA: E kënaqshme 

SHËNIM: Kandidatët e interesuar ftohen të dërgojnë dokumentet e tyre të aplikimit (CV  dhe Letër Motivuese) në: de.berisha@theheadhunter.com nëse keni ndonjë pyetje  teknike në lidhje me aplikacionin, ju lutemi, kontaktoni direkt Znj. Dezera BERISHA deri  me datën 03.05.2021.

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.