Albania, Tirana

PËRFAQËSUES SHITJESH NË SHOWROOM

February 11, 2020

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani ndërkombëtare në fushën e elektroshtëpiakeve, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

Përfaqësues shitjesh në showroom

Roli dhe përgjegjësitë:

 • Sigurohet për përmbushjen e standarteve vizuale të showroom-it në përputhje me standartet e kompanisë;
 • Bën prezantimin  dhe promovimin e produkteve për klientët e interesuar;
 • Krijon, zhvillon dhe ruan mardhëniet pozitive të biznesit dhe kilentve;
 • Kujdeset për zgjidhjen e problemeve të konsumatorve dhe ankesave që mund të kenë;
 • Kujdeset për arritjen e objektivave të shitjes;
 • Kordinohet me ekipin për pjesën e shitjeve.

Kandidati duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

 • Diplomë universiteti;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Njohuri  te mira te gjuhës angleze
 • Eksperiencë e mëparshme në shitje;
 • Menaxhon mirë stresin dhe fluksin e lartë të punës;
 • Është një dëgjues i mirë dhe reagon mirë ndaj kritikave.

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e celularit + 355 68 607 7430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 11/02/2020. 

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.