Albania, Tirana

AGJENT SHITJE (PRE-SALE) PESHKOPI

Job Description

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani distribucioni, po kërkojmë :

Agjent Shitje (Pre-Sale) në Peshkopi

Përgjegjësitë kryesore:

  • Të marrë porosi për produktet ushqimore që kompania tregton.
  • Pozicioni I punës ushtrohet duke u pajisur me palmer(celularin nga I cili dërgon porositë dhe kryen vizitat)
  • Të raportojë tek eprorët për problematikat dhe raportet që do përgatisë.
  • Do të ketë zonën e tij me marketet që do të mbulojë për vizitë dhe marrje porosie
  • Do të dërgojë porositë për furnizime me anë të palmerit

Kërkesat e profilit:

  • Të jetë I komunikueshëm dhe me aftësi shitjeje të mira
  • Të jetë korrekt në punën e tij

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në:info@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni  në numrin e telefonit +355 4 222 7612 (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/01/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.