SEKRETARE

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani distribucioni ,po kërkojmë në Tiranë:

Sekretare

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të mbajë korrespodencën me e-mail me furnitoret e huaj te kompanisë.
 • Të rakordojë arkën ditore me agjentët e shitjes dhe do bëjë mbylljen e arkës ditore.
 • Të asistojë në detyra të ndryshme financiare në zyrë

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Njohuri të mira në gjuhen Angleze
 • Njohuri bazë nëprogramin financiar
 • Njohuri bazë në procesin e shitje (faturë tvsh,kasë)
 • Njohuri të mira në paketën Office

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRi në numrin e telefonit +355 68 607 7430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data  29/02/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

SEKRETARE

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani distribucioni, në industrinë ushqimore, po kërkojmë në Tiranë:

Sekretare

Përgjegjësitë kryesore:

 • Përgjigjet telefonatave dhe e-mail që do të marrë cdo dite në sekretarinë e kompanisë
 • Respekton ambjentin e punës dhe kolegët e tjerë
 • Hedhja ne Excel e faturave ditore
 • Organizon dhe mban axhendën e takimeve per eprorët
 • Të jetë e gatshme të punojë ne një ambjent dinamik pune

Kërkesat e profilit:

 • Njohje shumë e mire e gjuhës Angleze
 • Arsim I lartë
 • Aftësi të mira menaxhimi dhe organizimi
 • Njohuri shumë të mira në përdorimin e paketës Office,vecanarisht Excel-it

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/01/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

RECEPSIONIST/E – TIRANE

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një hotel luksoz, po kërkojmë në Tiranë:

Recepsionist/e

Përgjegjësitë kryesore dhe kërkesat e profilit:

 • Të jetë i aftë ti shërbejë klientëve sipas kërkesave të tyre, të jetë fleksibël dhe i komunikueshëm si me klientët ashtu edhe me kolegët;
 • I afte për të ndërtuar raporte të mira me të gjithë klientët dhe për ti ndihmuar ata rreth kërkesave dhe ankesave;
 • I aftë për të ndërmarrë detyra të përgjithshme, duke përfshirë email-et si dhe telefonatat që vijnë nga brenda dhe jashtë hotelit;
 • I aftë për tu siguruar që të gjitha rezervimet dhe anulimet janë përpunuar në mënyrë efikase;
 • Aftësi për të punuar në grup;
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze.

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e celularit + 355 68 6077430 (nga Hënë në të Premte).


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).