Albania, Tirana

RECEPSIONIST/E – TIRANE

Job Description

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një hotel luksoz, po kërkojmë në Tiranë:

Recepsionist/e

Përgjegjësitë kryesore dhe kërkesat e profilit:

  • Të jetë i aftë ti shërbejë klientëve sipas kërkesave të tyre, të jetë fleksibël dhe i komunikueshëm si me klientët ashtu edhe me kolegët;
  • I afte për të ndërtuar raporte të mira me të gjithë klientët dhe për ti ndihmuar ata rreth kërkesave dhe ankesave;
  • I aftë për të ndërmarrë detyra të përgjithshme, duke përfshirë email-et si dhe telefonatat që vijnë nga brenda dhe jashtë hotelit;
  • I aftë për tu siguruar që të gjitha rezervimet dhe anulimet janë përpunuar në mënyrë efikase;
  • Aftësi për të punuar në grup;
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze.

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e celularit + 355 68 6077430 (nga Hënë në të Premte).


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.