Albania, Tirana

SEKRETARE

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani distribucioni ,po kërkojmë në Tiranë:

Sekretare

Përgjegjësitë kryesore:

  • Të mbajë korrespodencën me e-mail me furnitoret e huaj te kompanisë.
  • Të rakordojë arkën ditore me agjentët e shitjes dhe do bëjë mbylljen e arkës ditore.
  • Të asistojë në detyra të ndryshme financiare në zyrë

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

  • Njohuri të mira në gjuhen Angleze
  • Njohuri bazë nëprogramin financiar
  • Njohuri bazë në procesin e shitje (faturë tvsh,kasë)
  • Njohuri të mira në paketën Office

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRi në numrin e telefonit +355 68 607 7430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data  29/02/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.