Albania, Tirana

SEKRETARE

Job Description

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani distribucioni, në industrinë ushqimore, po kërkojmë në Tiranë:

Sekretare

Përgjegjësitë kryesore:

  • Përgjigjet telefonatave dhe e-mail që do të marrë cdo dite në sekretarinë e kompanisë
  • Respekton ambjentin e punës dhe kolegët e tjerë
  • Hedhja ne Excel e faturave ditore
  • Organizon dhe mban axhendën e takimeve per eprorët
  • Të jetë e gatshme të punojë ne një ambjent dinamik pune

Kërkesat e profilit:

  • Njohje shumë e mire e gjuhës Angleze
  • Arsim I lartë
  • Aftësi të mira menaxhimi dhe organizimi
  • Njohuri shumë të mira në përdorimin e paketës Office,vecanarisht Excel-it

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/01/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.