DREJTOR I SHITJES – KOSOVË

Job Good! Life Good! 

The HeadHunter Group është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe  Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine,  Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në  industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të klientit tonë, po kërkojmë të punësojmë në Prishtinë: 

 DREJTOR I SHITJES – KOSOVË 

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Kandidati/ja duhet të jetë fuqimisht i/e motivuar për të arritur objektivat si dhe duhet të ketë prirje për të shitur;
 • Ai/ajo do të zhvillojë biznesin në gjithë territorin e Kosovës dhe jashtë saj, duke identifikuar klientë të rinj të mundshëm të cilëve do t’u ofroj shërbimet mbi kualitetin dhe gamën e gjerë të produkteve;
 • Planifikon, organizon dhe ekzekuton vizita të rregullta të klientëve, zhvillon takime me profesionistë të lamisë së ndërtimit, për prezantim të gamës së produkteve në përputhje me të gjitha standardet rregullative të zbatueshme të kompanisë;
 • Plotëson ose tejkalon qëllimet dhe objektivat e shitjes për produktet e përcaktuara ose portofolion e produkteve brenda territorit të Kosovës dhe jashtë saj;

KËRKESAT E PROFILIT : 

 • Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik apo fushë të ngjashme.
 • Përvojë të mëparshme minimum 5 vjeçare në shitje të po këtij profili.
 • Patentë të vozitjes, kategori B.
 • Aftësi përdorimi të MS Office.
 • Njohje e shkëlqyer e gjuhës Angleze si dhe gjuhët tjera do jenë një përparësi.

PAGESA:Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë. Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në email adresen e Znj. Dezera BERISHA: de.berisha@theheadhunter.com (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 11/03/2021. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Drejtor Shitjesh

The HeadHunter Ltd është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine, Greqi dhe USA. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët. Në emër të një prej klientëve tanë,një kompani e cila operon në tregun e materialeve termoizoluese,jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

Drejtor Shitjesh

Detyrat kryesore:

 • Planifikim dhe organizimi mbulimit territorial te produkteve te ofruara me klientet dhe buxhete te synuara;
 • Hartimi dhe zbatimi I nje strategjie te pergjithshme te shitjeve ne perputhje me strategjine dhe objektivat e biznesit duke e detajuar ne plane veprimi mujore;
 • Gjenerimi I klienteve te rinj dhe produkteve te reja ne fushen e ndertimit;
 • Mbajtja e marredhenieve me klientet ekzistencial dhe te rinj;
 • Krijimi I nje fushate marketing per linjen e re te XPS;
 • Ndihmesa me marredheniet me kompanite e huaja dhe lidhjet me jashte;
 • Pershtat produktet e kompanise sipas ndryshimeve dhe kerkesave te tregut;
 • Mobilizimi i Ekipit te shitjeve ne performance te matur me intervale kohore.;
 • Gjithashtu ofron mbeshtetje dhe komunikim me stafin e prodhimit;
 •  Krijimi I ofertave te ndryshme qe ndihmojne kompanine ne shitje te produkteve qe prodhohen por dhe per krijimin e produkteve te reja;
 • Te krijoje nje raport ditor dhe javor tek menaxheri kryesor dhe CEO I kompanise;
 • Kryerja e detyrave te tjera te caktuara.

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Arsim I larte ne Menaxhim Biznes ose Marketing por edhe me tej;
 • Te kete eksperience te meparshme pune ne fushen e materialeve te ndertimit qofte me shumice ose pakice;
 • Te jete praktik ne menyren sesi e organizon punen dhe te jete efikas ne krijimin e lidhjeve;
 • Aftesi te mira nderveprimi ne biznes dhe shitje: ajo duhet te kete aftesi te shkelqyera ne komunikim si gojarisht dhe nepermjet telefonit, me palet e interesuara dhe me te gjithe operatoret e tjere;
 • Aftesi te mira negociuse ne mbyllje kontratash shitjesh;
 • Punetor, Kembengules dhe i besueshem;
 • Pozitiv dhe entuziast;
 • Te kete leje drejtimi;
 • Njohuri shume te mir ate programave te Paketes Office;
 •  Aftesi te mira nderveprimi ne biznes dhe shitje: tekete aftesi te shkelqyera ne komunikim si gojarisht dhe nepermjet telefonit, me palet e interesuara dhe me te gjithe operatoret e tjere.

PAGESA:Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 203 3430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 01/10/2020


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!