Albania, Tirana

Drejtor Shitjesh

October 1, 2020

Job Description

The HeadHunter Ltd është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine, Greqi dhe USA. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët. Në emër të një prej klientëve tanë,një kompani e cila operon në tregun e materialeve termoizoluese,jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

Drejtor Shitjesh

Detyrat kryesore:

 • Planifikim dhe organizimi mbulimit territorial te produkteve te ofruara me klientet dhe buxhete te synuara;
 • Hartimi dhe zbatimi I nje strategjie te pergjithshme te shitjeve ne perputhje me strategjine dhe objektivat e biznesit duke e detajuar ne plane veprimi mujore;
 • Gjenerimi I klienteve te rinj dhe produkteve te reja ne fushen e ndertimit;
 • Mbajtja e marredhenieve me klientet ekzistencial dhe te rinj;
 • Krijimi I nje fushate marketing per linjen e re te XPS;
 • Ndihmesa me marredheniet me kompanite e huaja dhe lidhjet me jashte;
 • Pershtat produktet e kompanise sipas ndryshimeve dhe kerkesave te tregut;
 • Mobilizimi i Ekipit te shitjeve ne performance te matur me intervale kohore.;
 • Gjithashtu ofron mbeshtetje dhe komunikim me stafin e prodhimit;
 •  Krijimi I ofertave te ndryshme qe ndihmojne kompanine ne shitje te produkteve qe prodhohen por dhe per krijimin e produkteve te reja;
 • Te krijoje nje raport ditor dhe javor tek menaxheri kryesor dhe CEO I kompanise;
 • Kryerja e detyrave te tjera te caktuara.

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Arsim I larte ne Menaxhim Biznes ose Marketing por edhe me tej;
 • Te kete eksperience te meparshme pune ne fushen e materialeve te ndertimit qofte me shumice ose pakice;
 • Te jete praktik ne menyren sesi e organizon punen dhe te jete efikas ne krijimin e lidhjeve;
 • Aftesi te mira nderveprimi ne biznes dhe shitje: ajo duhet te kete aftesi te shkelqyera ne komunikim si gojarisht dhe nepermjet telefonit, me palet e interesuara dhe me te gjithe operatoret e tjere;
 • Aftesi te mira negociuse ne mbyllje kontratash shitjesh;
 • Punetor, Kembengules dhe i besueshem;
 • Pozitiv dhe entuziast;
 • Te kete leje drejtimi;
 • Njohuri shume te mir ate programave te Paketes Office;
 •  Aftesi te mira nderveprimi ne biznes dhe shitje: tekete aftesi te shkelqyera ne komunikim si gojarisht dhe nepermjet telefonit, me palet e interesuara dhe me te gjithe operatoret e tjere.

PAGESA:Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 203 3430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 01/10/2020


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.