AGJENT I SHITJES

Job Good! Life Good!  

The HeadHunter Group është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe  Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine,  Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në  industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të klientit tonë, po kërkojmë të punësojmë në Prishtinë:  

AGJENT I SHITJES – KOSOVË 

PËRSHKRIMI I PUNËS:  

• Të njeh mirë tregun e Kosovës. 

• Të ketë aftësi të menaxhojë shitjen përmes distribuimit te shitjes direkte. • Të planifikoj strategjitë për zhvillimin e brendeve të reja ne treg. 

• Të përgatitë strategjitë për rritjen e shitjes në treg. 

• Të përgatitë planet e aktiviteteve që do ti egzekutoj në treg. 

KËRKESAT E PROFILIT :  

• Diplomë universitare në Ekonomi apo Marketing; 

• Eksperience ne shitje; 

• Aftësi menaxheriale, komunikuese dhe organizative; 

• Të jetë person pozitiv dhe energjik; 

• Njohje shumë të mirë të gjuhës angleze; 

• Të posedojë leje të vozitjes të kategorisë B; 

PAGA: E kënaqshme 

SHËNIM: Kandidatët e interesuar ftohen të dërgojnë dokumentet e tyre të aplikimit (CV  dhe Letër Motivuese) në: de.berisha@theheadhunter.com nëse keni ndonjë pyetje  teknike në lidhje me aplikacionin, ju lutemi, kontaktoni direkt Znj. Dezera BERISHA deri  me datën 03.05.2021.

SALES PERSON

For our Italian network,we are looking for the following position,only for people located or living in Italy: 

SALES PERSON

JOB RESPONSIBILITIES:

  • Propose, discuss and actively contribute to defining a commercial strategy;
  • Help establish pricing and promotional strategy across different products / regions;
  • Create business opportunities by engaging with current and prospective clients;
  • Build and lead future sales team.

REQUIREMENTS:

  • English and one of the following languages: Italian, German, Spanish, Portuguese. At least 5 years of experience in sales and/or sale management;
  • Willing to travel (Europe initially).

DESIRED PROFILE:

  • Comfortable in a startup environment;
  • Passionate about engineering,especially IoT,Relentless;
  • Collaborative,able to partner smoothly with technical team;
  • Not afraid to find unique solutions to accomplish goals.NOTE: This job description is not intended to be all-inclusive. The employee may perform other related duties as negotiated to meet the ongoing needs of the organization.

Are you interested in a new challenge in an innovative company? Have you answered well our questions related this position? Then we look forward to getting to know you and offer to you a very innovative challenge that will change your life forever! The interested candidates are invited to send their application documents (a Cover Letter and a CV in English) at: e.stermasi@theheadhunter.com if you have any technical questions related the application, please, contact directly Ms. Ergesta STERMASI on mobile no. +355 68 203 3430  (Monday – Friday) until 08/09/2020

REMUNERATION/ SALARY:    Highly Competitive


Try The HeadHunter for your success!
Believe your career to the ONLY professionals!

Please be informed that only the candidates selected for the interviews shall be contacted. Name your CV in the following format (name [space] surname

[space]

CV). Be easily recognized!