AGJENT/E IMOBILARËNë emër të një prej klientëve tanë, një agjensi imobilare, jemi duke kërkuar në Tiranë:

AGJENT/E IMOBILARË

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të ofrojë udhëzime dhe të asistojë shitësit dhe blerësit në marketimin dhe blerjen e pronave me cmimin e duhur dhe kushtet e duhura;
 • Konsulton klientët për të blerë apo shitur një prone me cmimin e duhur;
 • Të informoje klientët rreth cmimeve të tregut dhe ligjeve përkatëse;
 • Të promovojë shitjen e pronave përmes reklamave në rrjetet sociale.

Kërkesat e profilit:

 • Të ketë diplomë të arsimit të lartë;
 • Të jetë I komunikueshem dhe të përshtatet lehtësisht në ambjentet e punës;
 • Njohje e mire e Microsoft Office dhe online search;
 • Të dijë të punojë mbi bazën e objektivave.

PAGESA: Ofrohet page bazë mujore plus përqindjet.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRInë numrin e telefonit +355 68 607 7430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 24/03/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! AGJENT/E IMOBILARË

Në emër të një prej klientëve tanë, një agjensi imobilare, jemi duke kërkuar në Tiranë:

AGJENT/E IMOBILARË

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të ofrojë udhëzime dhe të asistojë shitësit dhe blerësit në marketimin dhe blerjen e pronave me cmimin e duhur dhe kushtet e duhura;
 • Konsulton klientët për të blerë apo shitur një prone me cmimin e duhur;
 • Të informoje klientët rreth cmimeve të tregut dhe ligjeve përkatëse;
 • Të promovojë shitjen e pronave përmes reklamave në rrjetet sociale.

Kërkesat e profilit:

 • Të ketë diplomë të arsimit të lartë;
 • Të jetë I komunikueshem dhe të përshtatet lehtësisht në ambjentet e punës;
 • Njohje e mire e Microsoft Office dhe online search;
 • Të dijë të punojë mbi bazën e objektivave.

PAGESA: Ofrohet page bazë mujore plus përqindjet.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRInë numrin e telefonit +355 68 607 7430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 16/03/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!