Albania, Tirana

AGJENT/E IMOBILARË

March 16, 2020

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, një agjensi imobilare, jemi duke kërkuar në Tiranë:

AGJENT/E IMOBILARË

Përgjegjësitë kryesore:

  • Të ofrojë udhëzime dhe të asistojë shitësit dhe blerësit në marketimin dhe blerjen e pronave me cmimin e duhur dhe kushtet e duhura;
  • Konsulton klientët për të blerë apo shitur një prone me cmimin e duhur;
  • Të informoje klientët rreth cmimeve të tregut dhe ligjeve përkatëse;
  • Të promovojë shitjen e pronave përmes reklamave në rrjetet sociale.

Kërkesat e profilit:

  • Të ketë diplomë të arsimit të lartë;
  • Të jetë I komunikueshem dhe të përshtatet lehtësisht në ambjentet e punës;
  • Njohje e mire e Microsoft Office dhe online search;
  • Të dijë të punojë mbi bazën e objektivave.

PAGESA: Ofrohet page bazë mujore plus përqindjet.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRInë numrin e telefonit +355 68 607 7430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 16/03/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.