Përfaqësues mjekësor

Në emër të një prej klientëve tanë,një firmë e njohur mjekësore,jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

Përfaqësues mjekësor

Detyrat kryesore:

  • Promovimi i produkte mjekesore ne mjeke dhe farmaci;
  • Zhvillimi dhe mbajtja e marredhenieve te shendosha me klientet;
  • Realizimi i vizitave periodike ne kliente (mjek, farmaci);
  • Realizimi i raportimeve periodike te superiori.

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Eksperience e mepareshme pune si Perfaqesues Mjekesor;
  • Njohuri mbi gjuhen angleze dhe italiane;
  • Njohuri mbi programet kompjuterike te paketes Microsoft Office;
  • Patente e klasit B;
  • Aftesi te mira komunikuese dhe bindese;
  • Gadishmeri per te punuar ne Tirane dhe rrethe.

PAGESA:Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 203 3430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 19/10/2020


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!