JUNIOR ASSOCIATE

Në emër të një prej klientëve tanë, një studio ligjore ndërkombëtare , po kërkojmë në Tiranë:

Junior Associate

Kërkesat e profilit:

  • Të ketë përfunduar studimet për drejtësi, ne menyre preferenciale ne Itali ose ne universitet ku kryhen studimet ne anglisht jashte Shqiperise;
  • Të ketë aftësi shumë të mira në formulimin e qartë të mendimit juridik dhe shkrimit të tij sipas formateve të kërkuara;
  • Të zotërojë gjuhën italiane dhe/ose gjuhen angleze;
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, pune në grup dhe dedikimi në ndjekjen dhe përfundimin e punëve.

Dokumentacioni që kërkohet:

  • Curriculum Vitae + fotografi;
  • Fotokopje të diplomave;
  • Dëshmi kualifikimi të ndryshme në lidhje me profesionin, nese ka.

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 07/02/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).