CREATIVE DESIGNER

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani elektroshtëpiakesh ndërkombëtare, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

CREATIVE DESIGNER

Aftësitë:

  • Të jetë krijues duke ofruar ide inovatore për produktet e kompanisë;
  • I gatshëm për përvoja dhe përgjegjësi të reja;
  • Të jetë i aftë të punojë në grup
  • Të jetë i gatshëm për eksperienca dhe përgjegjësi të reja

Kandidati duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

  • Njohuri shumë të mira të programeve të design si Adobe Photoshop, Adobe Illustrator etj.
  • Eksperiencë e mëparshme pune në këtë profil;.
  • Njohuri të mira në web design;
  • Njohuri të mira në përdorimin e paketës Microsoft Office;
  • Njohuri të mira të gjuhës angleze.

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430(nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 11/02/2020. 

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!