Albania, Tirana

AGJENT SHITJESH

March 22, 2021

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, po kërkojmë në Tiranë:

AGJENT SHITJESH

Përgjegjësitë kryesore dhe kërkesat e profilit:

  • Punëmarrësi do të punojë në terren dhe do të merret me shitjen dhe shpërndarjen e produkteve, si dhe gjetjen e klientëve të rinj të mundshëm.
  • Mbajtjen në rregull të dokumentacionit shoqërues të produkteve që dalin nga magazina e kompanisë me qëllim shitjen dhe shpërndarjen e tyre.
  • Përpilimin e faturës tatimore të shoqëruara me faturën e kasës fiskale. për produktet që shiten.
  • Përpilimin e faturës së shoqërimit.
  • Mbajtjen në rregull dhe në gjendje pune te telefonit /tabletit, të kasës fiskale dhe printerit të lidhur me kasën fiskale.
  • Raportimin e shitjeve ditore dhe dorëzimin e faturave dhe shumave të arkëtuara për shitjet, çdo ditë në orarin e mbylljes së punës.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e celularit + 355 68 607 7430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/03/2021. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.