Kosovo, Prishtina

UDHËHEQËS I DEPARTAMENTIT TË BIZNESIT

May 7, 2021

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe  Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine,  Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në  industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të klientit tonë, po kërkojmë të punësojmë në ,Prishtinë:

 UDHËHEQËS I DEPARTAMENTIT TË BIZNESITPRISHTINË

PËRSHKRIMI I PUNËS:

 • Planifikon, organizon, kontrollon, implementon dhe vlerëson të gjitha operacionet që lidhen me Departamentin e Biznesit;
 • Përgatitë dhe propozon planet dhe objektivat tremujore dhe vjetore të Departamentit në bazë të strategjisë vjetore;
 • Analizon tregun dhe merr iniciativa të ndryshme me qëllim të zhvillimit të biznesit;
 • Menaxhon projektet afatëshkurtëra dhe afatgjata të zhvillimit të biznesit;
 • Siguron që procedurat e brendshme të Departamentit të jenë në përputhje me interesat e Institucionit;
 • Zhvillon rrjetin, kontakton, mbikëqyrë dhe ndihmon në mënyrë të vazhdueshme agjentët.

KËRKESAT E PROFILIT :

 • Diplomë universitare në administrim biznesi,  ekonomik apo në fusha tjera të ngjashme;
 • Përvojë 3 vjeçare në zhvillim biznesi, administrim biznesi, marketing apo të ngjashme;
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi në gjuhën shqipe dhe angleze;
 • E preferueshme njohja e gjuhës serbe-kroate;
 • Aftësi të shkëlqyera menaxheriale;
 • Shkathtësi të larta organizative dhe analitike.

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.
Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: k.qorraj@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Kreshnik QORRAJ (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 07/05/2021.

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.