Kosovo, Rahovec

MENAXHER I PIKES – RAHOVEC

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët. Në emër të klientit tonë, një kompani shumë të suksesshme në fushën e telekomunikacionit, po kërkojmë të punësojmë:


                                               MENAXHER I PIKES – RAHOVEC

  
PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Menaxhon, organizon dhe siguron efikasitetin e gjithe procesit te punes ne fushen e shitjes;
 • Menaxhon stafin dhe percakton planin e shitjes;
 • Ben menaxhimin e klienteles ku operon;
 • Analizon prezencen e produkteve tjera;
 • Mban pergjegjesi per stokun qe i ngarkohet;
 • Zbaton detyrat tjera qe i caktohen.

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplome universitare ne menaxhment, ekonomi apo dhe ne fusha tjera relevante.
 • Kerkohen minimalisht 2 vite eksperience pune.
 • Te jete fleksibil dhe te pergjigjet pozitivisht ndaj ndryshimeve.
 • Te kete njohuri shume te mira te programeve te paketes Office.
 • Te jete I afte te punonje nen presion dhe te jete i gatshem te punoj ne orar fleksibil.
 • Njohja e gjuhes angleze (e preferuar).
 • Te kete leje qarkullimi te kategorise B.

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 25.10.2019Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.