Kosovo, Prishtina

DREJTOR PRODHIMI – Prishtine, Kosove

July 18, 2021

Job Description

The HeadHunter Kosova kërkon të punësojë Drejtor Prodhimi për një kompani të mirënjohur në Kosovë.

Pergjegjesite Kryesore:

 • Mbikeqyr procesin e prodhimit duke siguruar prodhimin ne kohe, me cilesi dhe me kosto efektive;
 • Planifikon dhe organizon punen dhe proceset ne fabrike;
 • Planifikimi i burimeve dhe ndërrimeve (ditore, javore, mujore)
 • Vlereson kostot e prodhimit;
 • Vendos dhe ndjek standardet e cilesise;
 • Kontrollon zbatimin e programeve te kontrollit te cilesise;
 • Mbikeqyr, drejton, motivon dhe vlereson performancen e stafit;
 • Pergjegjes per funksionimin dhe mirembajtjen e makinerive;
 • Marrja e pergjegjesive per realizimin e puneve dhe zgjidhja e situatave ne menyren me efikase

Kerkesat per kete pozicion jane:

 • Pervoje pune si pergjegjes ose drejtues ne prodhim;
 • Pervoje ne planifikimin dhe monitorimin e prodhimit;
 • Aftesi drejtuese, komunikuese dhe te menduar analitik.
 • Preferohet te jete mbi moshen 30 vjec
 • Vendi i punes: Prishtine

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani te mirenjohur? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: k.qorraj@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z. Kreshnik Qorraj në numrin e telefonit +383 44 224 466  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 18/07/2021. 

Try The HeadHunter for your success!

Believe your career to the ONLY professionals!

Please be informed that only the candidates selected for the interviews shall be contacted. Name your CV in the following format (name [space] surname [space] CV). Be easily recognized!

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.