Macedonia, Resen

РЕГРУТЕР

January 23, 2020

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент транспортна компанија со локација во РЕСЕН, бараме:

                                                       РЕГРУТЕР

Работни задачи и одговорности:

  • Регрутација на возачи надвор од Македонија
  • Огласување на огласи на портали во другите европски држави
  • Координација на кандидатите

Квалификации:

  • Добри комуникациски вештини
  • Познавање на англиски јазик
  • Познавање на MS Office
  • Регрутерско искуство или искуство во транспорт ќе се смета за предност

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Г-ца Ирина Кузевска на +389 70 370 649  (Понеделник-Петок) или пратете е маил на rabota@theheadhunter.com  до 23.01.2020


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.