Macedonia, Skopje

Преставник за Продажба – Технолог

April 10, 2020

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на наш клиент, бараме:

Преставник за Продажба – Технолог

Работни обврски:

 • технолошка подршка, грижа и решавање на проблеми кај клиентите
 • консултации со добавувачи
 • посета на клиенти
 • контрола на залиха
 • набавка на суровини

Квалификации:

 • Завршено високо образование – Прехрамбен Технолог или сл.
 • Работно искуство на иста или слична работна позиција
 • возачка дозвола Б категорија
 • англиски јазик и стручна
 • работа во Word / Excel

Клучни вештини:

 • професионалност
 • лојалност
 • енергичност и самоиницијатива
 • одговорност
 • флексибилност
 • тимска работа
 • комуникациски способности – внимателност на детали

Понуда/Плата :  Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 070 379 914 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 10 Април 2020


Пробајте го Head Hunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.