Macedonia, Skopje

ОВЛАСТЕН РЕВИЗОР

December 27, 2020

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на наш клиент, реномирана интернационална ревизорска куќа, бараме:

ОВЛАСТЕН РЕВИЗОР

Опис на работното место

 • Подготовка и извршување на сите фази на ревизорскиот процес
 • Извршување на детални анализи на ревидираната документација како и неговата усогласеност со локалната регулатива, политика и процедури.
 • Подготвување и презентација на ревизорски извештаи
 • Други работи поврзани со ревизијата

Потребни квалификации

 • Универзитетска диплома од економски науки: ревизија / сметководство / финансии.
 • Поседување Лиценца/Уверение за овластен ревизор од страна на Институтот на овластени ревизори на Република Македонија е задолжително
 • Минимум пет (5) години работно искуство во ревизија / сметководство / финансии / и најмалку три (3) години професионално искуство во екстерна ревизија
 • Течно зборување на македонски и англиски јазик; познавање на други јазици ќе се смета за предност.
 • Напредни компјутерски вештини и способност за користење на компјутерски техники во делот на ревизија.
 • Одлично познавање на закони, регулативи
 • Одлични вербални и писмени комуникациски способности
 • Беспрекорна аналитичка вештина.
 • Чувство за ризик и контрола.
 • Способност за самостојно организирање и навремено исполнување на задачите.
 • Силни меѓучовечки вештини.
 • Објективни, сигурни, чесни и способни за одржување на доверливоста.
 • Ориентираност кон резултати.

Понуда/Плата :  Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 70 370 151 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com


Пробајте го Head Hunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.