Macedonia, Skopje

ИНЖЕНЕР ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

December 7, 2020

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на нашиот клиент, ALUMIL Group, една од најголемите индустрии за производство на алуминиум и алуминиумски системи во Европа, присутна во 45 земји, бараме:

ИНЖЕНЕР ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Опис на работата

 • работа на проекти со цел зголемување на продажбата и профитабилноста на компанијата
 • координација со инженери, градежници, архитекти со цел навремено информирање за сите релевантни податоци, како и промовирање на нови производи
 • континуирана соработка со останатите инженери за проектите на кои работат, со цел предлагање на технички решенија
 • решавање на технички проблеми за комитентите согласно упатствата на Алумил
 • ефикасна соработка со останатите инженери на локално и интернационално ниво
 • следење на проектите кои се во тек и предлагање изведби со производите на Алумил
 • техничка подршка на изведувачите кои работат со системите на Алумил
 • детални анализи за нарачаните проекти
 • анализа на пазарот и на потенцијални нови комитенти

Потребни квалификации

 • Пожелно претходно работно искуство на слична позиција
 • задолжително високо образование
 • напредно познавање на Англиски јазик
 • напредни познавања на MS office  (посебно за excel)
 • познавање на AutoCAD
 • познавање на CRM
 • возачка дозвола- Б категорија

Понуда/Плата :  Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 071 370 151 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 7 Декември 2020


Пробајте го Head Hunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате
.

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.