Albania, Tirana

NDIHMES FINANCIERE

Job Description

Job Good! Life Good!
The HeadHunter Ltd
 është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovinë, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht të Kandidatët dhe Klientët.  Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani distribucioni, po kërkojmë në Tiranë:

Ndihmës Financiere

Përgjegjësitë kryesore:

  • Evidentimi dhe kontrolli I shpenzimeve sipas zërave
  • Nxjerrja e të dhënave mujore mbi bazën e dokumentave financiare të shpenzimeve të kryera
  • Rakordimin dhe mbylljen mujore të llogarive
  • Kontabilizimi I veprimeve te bankë/arkës
  • Kontrolli i shpenzimeve ditore për të gjitha llojet e shpenzimeve të bëra nëpërmjet arkës dhe bankës

Kërkesat e profilit:

  • Të ketë mbaruar fakultetin ekonomik dega financë
  • Të ketë njohuri të programeve bazë ( Alpha – Financa- 5)
  • Të jetë e gatshme të punojë, e përkushtuar dhe e shkathët

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: s.biba@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Sonila BIBA në numrin e telefonit +355 68 607 7551  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/01/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.