Albania, Tirana

MENAXHERE SHITJESH

February 24, 2020

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani lider në shitjen e produkteve ne fushën e kozmetikës, jemi duke kërkuar:

MENAXHERE SHITJESH

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Identifikon, vlerëson dhe plotëson nevojat e klientëve;
 • Qëndron e informuar në zhvillimin e tregut;
 • Monitoron prezencën e produkteve në treg;
 • Të mbajë kontakte te vazhdueshme me klientët, individë dhe biznese;
 • Vendos dhe zhvillon marrëdhënie të qëndrueshme midis kompanisë dhe klientëve.

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Eksperiencë pune të mëparshme në pozicion të ngjashëm;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
 • Aftësi organizative;
 • Aftësi për të punuar në grup;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, shkathtësi dhe elokuencë;
 • Të zotëroj gjuhën angleze.

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 24/02/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV

Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,
ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.