Albania, Tirana

Kuzhinier në ambasadë

June 12, 2020

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, një ambasadë e huaj, po kërkojmë në Tiranë:

KUZHINIER

Përgjegjësitë kryesore 

  • Përgjegjës për gatimin sipas menusë së përcaktuar.
  • Kujdeset për përgatitjen dhe ruajtjen e standarteve të cilësisë së gatimit.
  • Respekton ruajtien e standarteve të higjenës dhe pastërtisë në kuzhinë.
  • Realizon procese/detyra të tjera që lidhen me kuzhinën.

Kërkesat e profilit:

  • Te kete nivel fillestar ose mesatar me 2-3 vjet eksperience
  • Certifikate profesionale, e njohur ne Shqiperi
  • Te jete i gatshem te punoje ne fundjave, por nuk do te duhet te punoj gjithmone
  • Te kete njohuri baze te anglishtes
  •  Aftësi për të krijuar raporte të shkëlqyeshme ndër personale dhe në ekip.
  • Aftësi për punë të pavarur, të pastër, me përgjegjësi dhe i disiplinuar.

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë. Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 12/06/2020. APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.