Albania, Tirana

JURIST

June 22, 2021

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, po kërkojmë në Tiranë:

JURIST

Detyrat kryesore:

 • Mbarëvajtja e gjithe proçedurave juridike te kompanise;
 • Menaxhon dhe ndjek proçedurat ligjore deri në dorëzimin e objektit nga shoqëria;
 • Asiston ne ndjekjen e çeshtjeve gjyqesore;
 • Menaxhon, ndjek dhe mban përgjegjësi për përgatitjen e dokumentacionit ligjor të dosjeve;
 • Përgatitja e dokumentacionit dhe ndjekja procedurave për leje të ndryshme që i nevojiten kompanisë.

Kërkesat e profilit:

 • Arsimi i larte dega juridik;
 • Eksperience te meparshme ne kompani ndertimi (Prodhimi); Infrastrukture;
 • Njohje te mira ne treg te kompanive te ndertimit dhe te kete nje network te konsiderueshem;
 • Aftesi te mira organizative dhe drejtuese;
 • Aftesi te mira te komunikimit dhe aftesi nderpersonale dhe prezantimi;
 • Eksperience te meparshme si specialist ne fushen e prokurimeve;
 • Te kete eksperience ne krijimin e dokumentacionit te shoqerise, Kontratave te punes, kontratave Kontraktimit, Nenkontraktimit etj.PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/06/2021. 


Try The HeadHunter for your success!
Believe your career to the ONLY professionals!

Please be informed that only the candidates selected for the interviews shall be contacted. Name your CV in the following format (name [space] surname [space] CV). Be easily recognized!

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr .9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i datës 10.03.2008.

*The personal information that you put in your application will be protected and used only for recruitment purposes, based on the applicable law on personal data protection Law No. 9887, dated 10.03.2008.

*Ai sensi del Codice in materia di protezione dei dati personali N.9887 del 10.03.2008, tutti i CV inviati alla nostra azienda sono trattati e conservati nella massima riservatezza.

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.