Albania, Tirana

IT

January 22, 2021

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë,një nga firmat kryesore për material elektrike,elektronike dhe telekomunikacioni,jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

IT

Detyrat kryesore:

 • Kontrollon, mirëmban dhe riparon sistemin kompjuterik (Navision, Financa 5, Windows, Office etj) dhe rrjetin e kompanisë;
 • Është përgjegjës për instalimin dhe konfigurimin e pajisjeve hardwer, softwer, sistemet, rrjetet, printerat dhe skanerat, palmair, etj.
 • Identifikon hapësirat problematike dhe implementon zgjidhje strategjike në kohë;
 • Bën nderhyrjen e nevojshme për evitimin e dëmtimeve apo prishjeve eventuale dhe përgjigjet me kohë ndaj kërkesave te kompanise;
 • Ofron suport teknik punonjesve të kompanisë nga telefoni apo në mënyrë direkte;
 • Bën mirëmbajtjen e pajisjeve; 
 • Rregullimi dhe zëvendësimi i pajisjeve sipas nevojës;
 • Testimi i pajisjeve të reja; 
 • Bën konfigurimin e kompjuterëve për operim funksional si dhe instalimin e programeve dhe sistemeve operative të nevojshme;
 • Mirëmban database dhe programe tjera të kompanisë sipas nevojës, si dhe kryen të gjitha punët brenda afatit të caktuar kohor;
 • Është përgjegjës i drejtpërdrejtë per funksionimin e rrjetit te internetit dhe telefonisë.

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare ne Fakultetin e Informatikes, Inxhinieri Informatike ose Teknologji Informacioni;
 • Aftësi të shkëlqyera të shërbimit dhe komunikimit;
 • Eksperience e meparshme pune minimalisht 3 vjet;
 • Të jetë fleksibel dhe i gatshëm për t’u adaptuar me nevojat dhe kërkesat e kompanisë;
 • Te kete njohuri shume te mire te gjuhes Angleze;
 • Aftësi logjike dhe metodike për zgjidhjen e problemeve;
 • Të posedojë aftësi të mira organizative.

PAGESA:Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/01/2021


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.