Albania, Tirana

INXHINIER PREVENTIVUES/KOSTOIST

June 8, 2020

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani konstruksioni, po kërkojmë në Tiranë:

INXHINIER PREVENTIVUES/KOSTOIST

Përgjegjësitë kryesore:

 • Kryen rol teknik, organizativ dhe supervisor per projektet ne ndertim;
 • Harton preventivat e objekteve te planifikuara per tu ndertuar nga kompania;
 • Rivlereson preventivat me fonde pubike apo preventiva te tjera per projekte te porositura nga Kompania, mbas shyrtimit te projektit dhe aplikon çmimet per njesi sipas analizave teknike te Kompanise.
 • Ben zberthimin e preventivave te objekteve dhe nxjerr nevojat per materiale dhe ja paraqit Drejtorise perkatese;
 • Harton analizat teknike te zerave te rinj te punes;
 • Ben pergjithesime dhe nxjerr koefiçiente tekniko-ekonomik, qe sherbejne per planifikim fondi sipas llojit te ndertimit.

Kërkesat e profilit:

 • Edukimi: Inxhinier Ndertimi; Bachelor dhe Master
 • Eksperienca: Te kete mbi 2-3 vjet experience pune ne kete pozicion ne kompani ndertimi.
 • Njohuri kompjuterike: Autocad, Microsoft Office.
 • Gjuhe te huaja: Anglisht; nje gjuhe tjeter eshte plus.
 • Te kete aftesi shume te mira te punes ne grup.
 • Te kete aftesi shume te mira planifikuese dhe organizuese.

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë. Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 203 3430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 08/06/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.