Albania, Tirana

DREJTUES REPARTI

April 30, 2020

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, një fabrikë e konstruksioneve metalike, po kërkojmë në Tiranë:

DREJTUES REPARTI

Përgjegjësitë kryesore:

 • Mbikëqyr procesin e prodhimit duke siguruar prodhimin në kohë, me cilësi dhe me kosto efektive; 
 • Planifikon dhe Organizon punën dhe proceset ne repart; 
 • Pregatitje raportesh periodike dhe te jashtezakonshme (kur i kerkohen) mbi aktivitetin personal dhe te specialisteve qe ka ne pergjegjesi.
 • Vlerëson kostot e prodhimit; 
 • Pregatitje Preventivash
 • Mbikëqyr, drejton dhe motivon stafin,
 • Vlerëson performancën e stafit; 
 • Përgjegjës për funksionimin e makinerive
 • Siguron ndjekjen e udhëzimeve të shëndetit, mjedisit dhe sigurise
 • Ndjekja e ecurise se fazave te procesit te Projektimit & Prodhimit, per projektet e caktuara ne pergjegjesi dhe koordinimi i hallkave prodhuese (ne kuadrin e Rep. konstruksioneve) ne funksion te arritjes se afateve te dorezimit te projektit

Kërkesat e profilit:

 • Diplomë Universitare
 • Përvojë në planifikimin dhe monitorimin e prodhimit; 
 • Aftësia për të përcaktuar përparësitë dhe për të planifikuar punën në mënyrë efektive;
 • Aftësi drejtuese, komunikuese dhe të menduar analitik.
 • Qasje kreative për ide të reja dhe njohuri të shkëlqyeshme teknike
 • Aftësi të shkëlqyera në prezantimin e informacioneve teknike
 • Aftësi të shkëlqyera konceptuale dhe kontroll inxhinierik
 • Aftësi të shkëlqyera në komunikim dhe prezantim si dhe aftësi të mira për punë në grup
 • Njohuri të mira të paketës MS Office

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 30/04/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.