Kosovo, Prishtina

Arkitekt/e

February 1, 2021

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe Rekrutimit që operon në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Bosnje dhe Hercegovine, Greqi, Qipro, Serbi dhe Shtetet e Bashkuara. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te Kandidatët dhe Klientët. Në emër të klientit tonë, po kërkojmë të punësojmë në ,Prishtinë:

ARKITEKT/E – PRISHTINË

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Diplomë Fakulteti në Arkitekturë.
  • Të ketë njohuri të shkëlqyera në programet nga ëmia e Arkitekturës (Archicad, AutoCad, Lumion, 3D Max, Photoshop).
  • Të ketë njohuri në hartimin e projekteve dhe në ekzekutimin e tyre.
  • Të ketë përvojë pune (e preferueshme).
  • Të ketë aftësi në vendimmarrje dhe në zgjidhjen e problemeve.
  • Të jetë i aftë të punojë në ekip, i vetëm si dhe nën presion.

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: de.berisha@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj.Dezera BERISHA  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 01.02.2021. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.

Provo suksesin me The HeadHunter! 

Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.