Macedonia, Skopje

УНАПРЕДУВАЧ НА БИЗНИС ЗА ЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА

November 4, 2019

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, една од водечките компании за извршување на финансиски услуги, бараме:

          УНАПРЕДУВАЧ НА БИЗНИС ЗА ЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА

Одговорности:

 • Анализа на терен и таргетирање на соодветни бизниси за соработка;
 • Промоција на услугата и производите на MoneyGram и Монета;
 • Одржување на плодни врски со клиентите и ефикасно решавање на нивните барања и потреби;
 • Истражување и идентификување на нови можности на пазарот;
 • Непосредна контрола над субагентите за почитување на законските одредби во скоп на делокругот на работа;
 • Во соработка со субагентите, да работи на развивање и зголемување на обемот на работата –транскациите;
 • Анализа на конкуренцијата;
 • Помош при брендирање и снабдување на субагентите со маркетиншки и промотивни материјали;
 • Активно учество во креирање на нови маркетиншки активности и кампањи;
 • Негување заедничка соработка во рамките на организацијата.

Квалификации:

 • Минимум ССС, додека ВСС ќе се смета за предност;
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија – активен возач;
 • Познавање, говор и комуникација на Англиски јазик;
 • Високо развиени комуникациски, преговарачки и организациски вештини;
 • Способност за работа под притисок и работа со таргети.

Понуда/Плата :  Соодветна на искуството

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Г-ца Ирина Кузевска на +389 70 370 649 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 04.11.2019.


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате.

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.