Macedonia, Probistip

ТЕХНОЛОГ – Пробиштип

February 5, 2021

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на наш клиент, реномирана фабрика за производство на широк спектар на батерии и акумулатори, бараме:

ТЕХНОЛОГ – Пробиштип

 Опис на работното место:

 • Спроведува секојдневен надзор над работата на производствениот процес
 • Врши дневна анализа на резултатите од анализите според електронскиот систем;
 • Тестира и спроведува нови методи и производи во производството и изработува релевантна документација;
 • Се грижи за функционирањето на системот за управување со квалитетот
 • Организирање на start up на нови производни линии и процеси
 • Воведувa новитет по налог на претпоставениот
 • Комуникација со производителите на опрема за работа, во врска со тековните проблеми во производството
 • Учествува во избор на набавка на нова опрема
 • Грижете се за сопствената безбедност и здравје и за безбедноста и здравјето на другите
 • Почитување на правилата за правилно носење и употреба на опрема за лична заштита при работа
 • Почитување на пропишаните мерки за правилно користење на средствата за работа
 • Почитување на сите внатрешни акти
 • Почитување на барањата за заштитата на животната средина
 • Внимава да се спречат штетни влијанија врз животната средина
 • Презема соодветни мерки за заштита на животната средина
 • И други задачи дадени од претпоставениот кои се во согласност со законските прописи.

Квалификации:

 • Пожелно образование VII степен, Teхничко технолошка струка;
 • Релевантно работно искуство на слични или исти позиции минимум 2 години;
 • Одлично познавање на работа со компјутери и MS Office;
 • Одлични вештини за комуникација и презентација;
 • Способност за работа во тим;
 • Фокус на резултати;
 • Одлична деловна култура, динамика, самоиницијатива;
 • Одговорност за изведба на планираните работи;
 • Одговорност за чување на личните податоци и деловни тајни, како и угледот на компанијата.

Понуда/Плата:  Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 71 370 151 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com 


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.