Macedonia, Skopje

ТЕХНИЧКИ КОНСУЛТАНТ

November 15, 2020

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на клиент, производител на хемиски производи во градежната индустрија, регионален лидер во производството на пена, силикон како и бетонски адитиви, бараме:

ТЕХНИЧКИ КОНСУЛТАНТСкопје, Македонија

Работни задачи и одговорност

 • Дневни посети на перспективни клиенти
 • Бетонски тестови на градилишта, фабрики за бетон и лаборатории
 • Подготовка на конкретни рецепти според проектната задача
 • Проширување на базата на соработници, изведувачи, дизајнери, инвеститори
 • Поддршка на продажните колеги, како и односот со постојните и новите клиенти во областа за која тој е одговорен
 • Постојано следење на трендовите во индустријата и следење на постојните и новите проекти

Квалификации

 • Високо образование факултет за градежништво или технолошки факултет,
 • Искуство во работа со бетон најмалку 3 години,
 • Познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола од Б категорија
 • Одлично познавање на MS Office пакет
 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Флексибилност за работа на терен
 • Самоиницијативност  

Понуда/Плата : Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 71 370 151 (Понеделник-Петок) или пратете мејл на rabota@theHeadhunter.com


Пробајте го Хедхантер за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!
Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.