Macedonia, Skopje

САМОСТОЕН РЕФЕРЕНТ ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА И МАРКЕТИНГ

May 25, 2021

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на нашиот клиент Revlon Professional, бараме:

САМОСТОЕН РЕФЕРЕНТ ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА И МАРКЕТИНГ

 Опис на работното место:

 • Подготовка и внес на фактури
 • Изготвување на извештаи
 • Водење на социјални медиуми
 • Вклученост во процесот на увози
 • Организација на семинари и обуки за потребите на компанијата
 • Административни активности и обврски

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Најмалку 5 години работно искуство (предност: доколку искуството е во продажни компании)
 • Предност е познавање и работа во софтверот Пантеон (Pantheon)
 • Познавање и работа со Microsoft Office апликациите
 • Комуникативност, исполнителност, одговорност, лојалност
 • Проактивен и професионален пристап во работата
 • Способност за работа во тим и во динамична средина
 • Возачка дозвола Б категорија

Компанијата нуди:

 • Нето плата од 30.000 денари
 • Месечни бонуси и награди за работна успешност
 • Работно време од 08:30 до 16:30 часот од понеделник до петок
 • Можности за индивидуален напредок во работата и усовршување преку дополнителни обуки и тренинзи

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 71 370 151 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 25.05.2021


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.