Macedonia, Skopje

РАКОВОДИТЕЛ НА СЕРВИС – ГЛАВЕН СЕРВИСЕР / ПРОБИШТИП

November 27, 2019

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.За потребите на наш клиент, реномирана фабрика за производство на широк спектар на батерии и акумулатори, бараме:

    Раководител на сервис – Главен сервисер / ПРОБИШТИП

 Опис на работното место:

 • Води, организира, насочува, координира и надгледува во работата во одделот за услуги и тестирање на правилното функционирање на уредите
 • Испитува примероци од влезните суровини
 • Ја контролира исправноста на готовите батерии, ознаки, налепници и гарантни листови
 • Врши испитување на готов прозивод во во испитна лабораторија по дадени прописи
 • Врши дијагностицирање на рекламирани батерии и изготвува рекламациони записници
 • Врши контрола на спроведувањето на техничко – технолошките прописи, прописите за заштита при работа и квалитетот на изврѓената работа
 • Учевствува во текновните техничко – технолошки проблеми при сервисирање на батерии и нуди предлози за воведување на нови методи на работа и опрема, како и мерна опрема како за контрола на квалитет во одделението за сервис
 • Побарува купување на суровини и алатки
 • Решава актуелни проблеми и рекламации и дава информации за несоодветни производи кои биле идентификувани при сервисирањето
 • Комуницира и се договара со клиентите во врска со услугата, преносот на пазарни, квалитетни и други информации во врска со задоволството на клиентот, односно деловниот партнер со производите и услугите на компанијата од областа на организационата единица
 • Дава упатства за складирање на акомулаторите за сервисирање, ракување, набавка и нивна испорака
 • Води статистика за сервисните услуги, документација и пропишана евиденција
 • Други задачи зададени од претпоставениот во согласност со Законот
   

Квалификации:

 • VI или VII степен на електрична, механичка или хемиска професија
 • Специфични знаења во областа на технологијата за производство на батерии
 • Познавање на стандардите и прописите поврзани со производство, манипулација, складирање и продажба на батерии
 • Напредно ниво на англиски јазик
 • Познавање на MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија

Личен профил:

 • Личен интергритет
 • Фокусираност кон резултати
 • Професионалност и деловна култура
 • Самоиницијативност и флексибилност
 • Стремеж кон професионална надоградба

Понуда/Плата :  Соодветна на искуството

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 70 379 914 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 27.11.2019.


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.