Macedonia, Skopje

ОПЕРАТОР – с. Морани

June 20, 2020

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на наш клиент, фабрика за преработка на овошје и производство на овошните сокови, бараме:

ОПЕРАТОР – с. Моране

Опис на работното место:

 • Ракува и управува со опремата за полнење на сокови, дување шишиња и опремата за преработка на овошје;
 • Го изведува чистењето и стерилизацијата на опремата и нејзината околина;
 • Ја одржува хигиената на линиите и работниот простор и личната хигиена;
 • Извршува редовно и вонредно сервисирање на производните линии;
 • Води посебна грижа за квалитетот на производство и економичноста во работењето, во согласност барањата на припремената техничко технолошка документација;
 • Директно е одговорен за спроведувањето на посебните услови за контрола пропишани за оваа работна позиција во документацијата и стерилноста на производот;
 • Се придржува кон мерките за HTZ и PPZ.

Потребни Квалификации:

 • Минимум завршено средно образование (машинска, електро, хемиска или прехрамбена насока);
 • Пожелно претходно работно искуство во прехрамбена индустрија.
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи;
 • Одговорно следење на компаниските правила и процедури;
 • Посветеност, лојалност и ориентираност кон остваруање резултати.

Дополнителни информации:

Клиентот нуди можност за континуирани обуки и тренинг, како и можност за работа на машини со различни автоматизации.

Работното време е 8 часа, во 3 смени.

Понуда/Плата :  24.000 МКД  

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 70 370 151 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 15 Јуни 2020Пробајте го Head Hunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.