Macedonia, Probistip

Одржувач на Програмска Опрема – Пробиштип

February 20, 2021

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите.

За потребите на наш клиент, реномирана фабрика за производство на широк спектар на батерии и акумулатори, бараме:

Одржувач на програмска опрема  – Пробиштип

 Опис на работното место:

 • вршење на најсложено одржување на програмска опрема и уреди -исправувачи (дијагностицирање на грешки, замена на неисправни делови, поправка) во согласност со упатствата за работа и технологијата за одржување
 • тест за правилно работење на уредот
 • соработка при решавање на технички и технолошки проблеми на програмската опрема, машини и уреди
 • проучување на информациските системи со цел континуиран и сеопфатен развој на оваа активност во компанијата
 • аналитичка оцена на постојните информациски ситеми, развој на нови програмски продукти и барање можност за пренесување на информатичките текови на компјутер
 • извршување на работи за обликување технолошки постапки за програмирање и координација на спроведувањето на програмирањето
 • водење на пропишана евиденција и документација
 • внимава да се спречат штетните влијанијакои влијаат на животната средина
 • превзема соодветни мерки за заштита на животната средина
 • И други задачи дадени од претпоставениот кои се во согласност со законските регулативи

Квалификации:

 • Високо образование, Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство;
 • Релевантно работно искуство на слични или исти позиции минимум 2 години;
 • Техничко познавање и одлично зборување на Англиски Јазик
 • Одлично познавање на работа со компјутери и MS Office;
 • Добро познавање на релевантни закони и професионални стандарди, вклучително и постапки за добивање дозволи за увоз на материјали;
 • Одлични вештини за комуникација и презентација;
 • Способност за работа во тим, управување со луѓе и процеси;
 • Фокус на резултати;
 • Одлична деловна култура, динамика, самоиницијатива;
 • Одговорност за изведба на планираните работи;
 • Одговорност за чување на личните податоци и деловни тајни, како и угледот на компанијата.

Понуда/Плата:  Компетитивна

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 71 370 151 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com 


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.