Macedonia, Skopje

ОДРЖУВАЧ НА ПРОГРАМСКА ОПРЕМА – МЕХАТРОНИК- ПРОБИШТИП

November 27, 2019

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, реномирана фабрика за производство на широк спектар на батерии и акумулатори, бараме:

  Одржувач на програмска опрема – Мехатроник- Пробиштип

Опис на работното место:

 • Извршување на најсложеното одржување на програмската опрема и уреди за насочување (дијагностицирање на дефекти, замена на неправилни делови, извршување на поправки) во согласност со упатствата за работа и одржување на технологија
 • Тестирање на правилното функционирање на уредите
 • Соработка при решавањето на техничките и технолошките проблеми на пограмската опрема
 • Проучување на информатичките системи со цел за континуиран и целосен развој на оваа дејност во фирмата
 • Аналитичко оценување на постоечките информатички системи, развој на нови програмски производи и барање можност за пренос на информатичките текови на компјутер
 • Проектирање на компјутерски базирани информатички системи
 • Формирање на технолошки процеси за програмирање и координирање на спроведувањето на програмирањето
 • Одржување на записниците и документација

Квалификации:

 • VI или VII степен на информатика или друго соодветно образование
 • Добро познавање на одржување на програмска опрема
 • Знаење од областа на програмирање
 • Напредно ниво на англиски јазик

Личен профил:

 • Личен интергритет
 • Фокусираност кон резултати
 • Професионалност и деловна култура
 • Самоиницијативност и флексибилност
 • Стремеж кон професионална надоградба

Понуда/Плата:  Соодветна на искуството

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 70 379 914 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 27.11.2019

Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!


Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.