Macedonia, Skopje

БРЕНД МЕНАЏЕР

December 9, 2019

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, ексклузивен застапник за повеќе европски брендови на машини и опрема наменети за дрвопреработувачката индустрија, бараме:

                                  БРЕНД МЕНАЏЕР

Одговорности:

 • Менаџирање на портфолио и залихи
 • Севкупно менаџирање и продажба на бренд за алати во дрвната индустрија
 • Креирање на цени и ценовна политика
 • Учество во креирање на маркетинг план и маркетинг активности за брендот
 • Раководење и учество во B2B продажба

Работни услови: Теренски и канцелариски

Терен:    Македонија

Личен профил:

 • Работно искуство или познавање на дрвната индустрија и индустријата за производство на мебел во Република Македонија и/или
 • Работно искуство или познавање на работа со професионални и индустриски алати
 • Личен интергритет
 • Фокусираност кон резултати
 • Професионалност и деловна култура
 • Самоиницијативност и флексибилност, способност за тимско и индивидуално работење
 • Стремеж кон професионална надоградба, желба за усворшување на личните знања и експертиза
 • Комуникациски вештини, способност за пренесување на информации и знаење на различни профили на соработници

Образование:  

ВСС од областа на електромашински или машински насоки

Задолжителни Квалификации :

 • Одлично познавање на англиски јазик, конверзација, пишување и читање
 • Одлично познавање на Microsoft Office
 • Б кат. возачка дозвола

Предност обезбедува познавање:

 • Германски јазик – како втор јазик

Понудени услови:

Плата: Соодветна на искуството, со можност за месечни бонуси за надминување на очекувањата и личниот придонес кон развојот на компанијата

Платени обуки и доостручување за личен развој

Алатки: Компанијата ќе ги отстапи сите потребни алатки со цел полесно и побрзо завршување на работните задачи: компјутерска опрема, смарт телефон со месечен буџет, службено возило

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Г-ѓа Јулијана Миновска на  +389 2 3111741 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 09.12.2019Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате.

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.