Macedonia, Skopje

ЗАВАРУВАЧИ – МИГ/МАГ (CO2) И ТИГ (АРГОН) – Гази Баба

April 1, 2020

Job Description

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, интернационална производна компанија, бараме:

ЗАВАРУВАЧИ – МИГ/МАГ (CO2) И ТИГ (АРГОН) – Гази Баба

Опис на работата:

 • Прием на налог и технички цртеж за работа;
 • Проверка на апарат за заварување и поставување на параметри за заварување;
 • Извршување на заварување;
 • Проверка и складирање на заварената конструкција.

 Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование;
 • Познавање на читање на технички цртеж;
 • Познавање на постапка за заварување;
 • Работно искуство во заварување.
 • Одлични организациски и комуникациски способности
 • Способност за запазување на рокови и остварување на резултати
 • Способност за работа во тим
 • Позитивен став

Понуда:

 • редовни месечни примања
 • работа во една смена; Понеделник – Петок од 08-16 часот
 • работа во позитивна и мотивирачка атмосфера

Понуда/Плата :  Соодветна на искуството

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Ѓ-ѓа Јулијана Миновска на +389 70  379 914 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 1 Април 2020


Пробајте го Head Hunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!
Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате
!

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.