Macedonia, Skopje

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

January 30, 2020

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, бараме:

   ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР


Работни задачи:

 • Дизајн и графичко уредување на рекламните материјали и останати маркетинг и промотивни материјали;
 • Дизајн и продукција на веб банери за веб страната на компанијата;
 • Подготовка на припреми за печатење.

Квалификации:

 • Минимум 2 години претходно искуство
 • Креативност
 • Високо познавање на Adobe PhotoshopAdobe Illustrator
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Активно познавање на глобалните трендови во областа на дизајн и адвертајзинг
 • Флексибилност и подготвеност за работа со кратки рокови
 • Висок степен на одговорност
 • Целосна посветеност на работата
 • Комуникативност
 • Тимска работа
 • Професионалност
 • Желба за учење и надградување на знаењето

Работни услови:

 • Работно време 08:30 – 16:30
 • Понеделник – Петок
 • Пријатна работна атмосфера со млад и амбициозен тим
 • Можност за постојан раст и развој

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат! Доколку имате прашања поврзани со апликациите, контактирајте ја Г-ца Ирина Кузевска на +389 70 370 649  (Понеделник-Петок) или пратете е маил на rabota@theheadhunter.com  до 30.01.2020


Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.