Macedonia, Skopje

ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР – ПРОЕКТАНТ

December 4, 2019

Job Description

Job Good! Life Good!

The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, бараме:

                             ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР – ПРОЕКТАНТ

Одговорности:

  • Проектирање
  • Изработка на техничка документација 

Потребни квалификации:

  • ВСС – Градежен факултет 
  • Работно искуство од минимум 3 години 
  • Познавање на компјутерски алатки: MS Office и AutoCAD, Civil 3D
  • Познавање на англиски јазик (пишување и комуникација)
  • Одлични комуникациски и аналитички способности, организираност во работата, способност за работа во тим, самоиницијативност во работата и желба за напредок 
  • Познавање на важечка законска регулатива за МК како и познавање на стандарди за проектирање 
  • Поседување на овластување А или Б за изработка на проектна документација од областа на Градежништво (проектирање) 

Заинтересираните кандидати ги покануваме да аплицираат ! Доколку имате прашања  поврзани со апликациите, контактирајте ја Г-ѓа Јулијана Миновска на  +389 2 3111741 (Понеделник-Петок) или испратете email на rabota@theheadhunter.com до 04.12.2019

Пробајте го The HeadHunter за вашиот успех!
Доверете ја вашата кариера на ВИСТИНСКИТЕ професионалци!

Ве молиме бидете информирани дека само кандидатите селектирани за интервју ќе бидат контактирани. При аплицирање напомнете ја позицијата за која аплицирате.

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.