,

Shites/e Ambulativ – Prishtine, Kosove

September 10, 2020

Job Description

The HeadHunter Group është një kompani inovative në përzgjedhjen e Stafit dhe
Rekrutimit që operon në Kosovë, ne gjithe vendet e Rajonit dhe SHBA. Ne ofrojmë
mentalitetin më të ri në industrinë e personelit dhe biznesi ynë fokusohet kryesisht te
Kandidatët dhe Klientët.
Per njerin nga klientet tanë prestigjioz në industrinë e Prodhimit, jemi duke kërkuar:
Shites/e Ambulativ – Prishtine, Kosove

Per Shitjen e detergjenteve dhe produkteve pastruese per makina

  • Tregun qe do ta sherbej produktin: Autolarjet
  • Menyra e punes: Shitje Ambulantive – me Kombi

Përgjegjësitë përfshijnë:
*Mbajtjen e të dhënave të klientëve, si dhe gjetjen e pikave të reja për shitje
*Ndërtimin e lidhjeve afatgjate dhe përkujdesje ndaj klientit
*Përgatitjen e raporteve javore dhe mujore mbi punën e kryer,

Kriteret e Kualifikimit janë:
*Patentë Shoferi,
*Diploma e Shkollës së Mesme (edukimi i mëtejshëm konsiderohet si përparësi),
*Aftësi të shkëlqyeshme në prezantim dhe komunikim efektiv me klientë,
*Të ketë sens te shitjes (pervoja ne kete industri eshte perparesi)
*Të ketë vullnet për zhvillim nëpërmes seminareve dhe konferencave, dhe
*Përgjegjësia në punë
*Te kete njohuri ne aplikacione te ndryshme dhe vullnet per te mesuar

Ne ofrojme:
● Paga fillestare bruto eshte 350 EUR + bonusi nga shitja
● Telefonin
● Bugjet per dreke 50 EUR/muaj,
● Vegla tjera te nevojshme per pune.

Aplikoni duke derguar CV-ne tuaj ne adresen k.qorraj@theheadhunter.com

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.