Shqiperia, Tirana

PROGRAMUES GIS

March 31, 2021

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani italiane ne fushen e programimeve, jemi duke kërkuar në Tiranë:

Eksperience e nevojshme ne:

 • Unity 3D/C#(te pakten 3 vite)
 • ARCore per unity3D per harta(MapBox)
 • Eksperience me sherbimet REST
 • Zhvillime algoritmi per grafiken 3D
 • Eksperience me punen me Vektore,Kuaternion,Matrica
 • Bashkepunime ne rrjet

Aftesi te nevojshme

 • Eksperience ne grafiken 2D dhe 3D me njohuri te mira te algoritmave per llogaritjen vektoriale
 • Eksperience me ssisteme te Machine Learning(mbi te gjitha per njohjen e imazheve)
 • Eksperience ne perdorimin e Google Tensorflow
 • Eksperience ne perdorimin e Microsoft ML.NET

Ofrohet:

 • Pagese interesante e konfirmuar ne zhvillimin e intervistes
 • Trajnime te vazhdueshme
 • Ambient pune dinamik

Te gjithe kandidatet e interesuar te dergojne CV e tyre ne adresen e emailit: o.qarri@theheadhunter.com ose te telefonojne nga e Hena ne te Premte ne numrin e telefonit: 068 607 7430 per informacione te metejshme.

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.