Shqiperia, Tirana

Operatore në Forex në gjuhën Italiane

October 18, 2021

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, jemi duke kërkuar për pozicionin si më poshtë:

Operatore në Forex në gjuhën Italiane

Përshkrimi i punës

Page baze shume e kenaqshme ,
Bonuse 2x me te larta se mesatarja e tregut ne baze te performances.
Live leads.
Mundesi rritje profesionale dhe financiare.
Kontrate te rregullt pune ne baze te legjislacionit Shqiptar.
Kushte shume te mira pune dhe staf mikeprites.
Fundjava pushim.

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.