Shqiperia, Tirana

MENAXHER SHITJESH

February 24, 2020

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, një shtëpi botuese prezente prej 20 vitesh në tregun shqipëtar, jemi duke kërkuar:

MENAXHER SHITJESH

Përgjegjësitë kryesore:

  • Të mbajë kontakte të vazhdueshme me klientët ekzistues dhe të rinj
  • Mbajtja dhe zhvillimi i bazës së klientëve;
  • Rritja e nivelit të shitjeve;
  • Gjetja e klientëve të rinj;
  • Ndihma klientëve në kërkesat e tyre

Kërkesat e profilit:

  • Person ambicioz dhe i orientuar ndaj rezultateve në punë;
  • Të jetë I komunikueshëm dhe organizues
  • Eksperiencë e mëparshme në profil të ngjashëm;
  • Leje drejtimi klasi B.

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 24/02/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.