Shqiperia, Tirana

MENAXHER BARI

June 4, 2020

Job Description

Në emër të një prej klientëve tanë, po kërkojmë në Tiranë:

MENAXHER BARI

Përgjegjësitë kryesore dhe kërkesat e profilit:

  • Menaxhon kontratat me furnitorët, inventarin, porositë, buxhetin dhe objektivat;
  • Trainon stafin për të arritur performancën e duhur;
  • Menaxhon organizimin e turneve mes stafit;
  • Menaxhon kërkesat ose ankesat e klientëve;
  • Siguron cilësi në produktet e ofruara nga bari;
  • Preferohet të ketë eksperiencë të mëparshme në të njëjtin profil.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e celularit + 355 68 6077 430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 04/06/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

APPLY ONLINE →

Apply for this position
Please fill all the required fields,
so we can get back to you, Thank you for your interest.